Siirry suoraan sisältöön
MAKUJA JA HYVINVOINTIA

Villiä voimaa luonnosta

Villiyritys on luonnon voimien välittäjä. Kuivatuilla villiyrttituotteilla saat boostia päivään ja makua lautasellesi. Hyvinvoinnin palveluni hoitavat kehoa ja mieltä.

Hei, olen Sirpa Niiranen. Luonto on kulkenut mukanani lähes aina. Viime vuosina se on kutsunut entistä enemmän ja olenkin saanut sieltä voimaa ja apua itselle moneen asiaan ja vaivaan.

Kasvava kiinnostukseni luonnosta saatavien raaka-aineiden käyttöön sai alkunsa omasta metsästysharrastuksestani. Sen myötä olen oppinut suhtautumaan luontoon ja sen suomiin antimiin kunnioittaen sekä niiden monipuolisuutta edelleen ihmetellen.

Kesällä 2021 valmistuin Hortaohjaajaksi. Villiyrtit ovat vieneet pikkuhiljaa mennessään, ja sitä iloa ja hyötyä haluan saada ihmisille tietoon. Siitä ajatus omasta Villiyrityksestä lähti.

Luonto antaa meille tarvitsemamme, jos vain osaamme pitää silmämme ja aistimme auki ja huolehtia ympäristömme monimuotoisuuden säilymisestä.

Tällä hetkellä Villiyrityksen tuotteita voit ostaa mm. toritapahtumissa. Tapahtumien ajat ja paikat päivittyvät Villiyrityksen somekanaviin. Voit ottaa minuun yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

VIIHDYTÄÄN LUONNOSSA!
Luonnon antimet

Villiyrityksen kuivatut tuotteet ovat helppoja käyttää ja lisäävät makua arkisiinkin ruokiin.

PALVELUT

Hyvinvointia
luonnosta

Lähde kanssani tutkimusmatkalle lähiluontoon. Pientareet ja pellonlaidat ovat ehtymätön hyvinvoinnin aarreaitta. Nautitaan luonnosta ulkoisesti ja sisäisesti.

helli itseäsi luonnon
omilla parannusaineilla

Villeistä yrteistä valmistetut rohdot eivät sisällä mitään keinotekoista. Vain aitoja luonnon raaka-aineita lähiluonnosta, käsin kerättynä. Luonnon omista rohdoista apua kivun lievittämiseen, haavojen hoitamiseen, kutinaan… Rohdot hellivät sinua ulkoisesti ja luonto rauhoittaa sisäisesti.
VILLIYRITYS

Sirpa Niiranen
Reijola, Joensuu
050 377 6699
villiyritys2021@gmail.com

SOMESSA
VILLIYRITYS

Sirpa Niiranen
Reijola, Joensuu
050 377 6699
villiyritys2021@gmail.com

SOMESSA