Valmiit makuyhdistelmät on suunniteltu käytettäväksi monenlaisten ruokien kanssa.
Testaa eri makuyhdistelmiä ja valitse mieleisesi sekoitus.
Makusuoloissa sienten maku on lempeä. Sen tehtävänä on vahvistaa makuparinsa aromia.
Sopii myös aloittelevalle sienten ystävälle.

Villimpi
Makusuola
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Kaiken lihan, kanan ja kalan maustamiseen. Pöytämausteeksi.
Sisältää:
ruususuolaa, kanttarellia, nokkosta.
KÄYTTÖ
Käytä oman maun mukaan kaikkeen maustamiseen. Tuo ruoan omat maut voimakkaammin esille.

Villimpi
Makusuola
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Kaiken lihan, kanan ja kalan maustamiseen. Pöytämausteeksi.
Sisältää:
ruususuolaa, herkkutattia, vuohenputkea.
KÄYTTÖ
Käytä oman maun mukaan kaikkeen maustamiseen. Tuo ruoan omat maut voimakkaammin esille.

Villimpi
Makusuola
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Riistan ja tumman lihan maustamiseen. Pöytämausteeksi.
Sisältää:
ruususuolaa, suppilovahveroa, lipstikkaa.
KÄYTTÖ
Käytä oman maun mukaan kaikkeen maustamiseen. Tuo ruoan omat maut voimakkaammin esille.
Tällä hetkellä Villiyrityksen tuotteita voit ostaa mm. toritapahtumissa. Tapahtumien ajat ja paikat päivittyvät Villiyrityksen somekanaviin. Voit ottaa minuun yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.


SIENESTÄ KAVERI LIHALLE VAI JOPA VAIHTOEHTO?
Sienet ovat mitä monipuolisin ruoka-aine. Niiden käytössä on vain mielikuvitus rajana. Oletko jo kokeillut tätä herkullista ohjetta?

VILLEJÄ MAKUJA
arkiruokiin
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Uunilohi
lohifilee
2-4 dl ruokakermaa
1 sitruunan mehu
Villimpää makusuolaa
voita
Neljä annosta, valmistusaika n. 30 – 60 min. Resepti poimittu ja muokattu kotikokki.net sivuilta.
Valmistus
Lämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele uunivuoka ja aseta lohi siihen. Purista sitruunan mehu (vastaavasti 1 rkl tiivistettä) lohen päälle.
Sirottele makusuolaa tasaisesti lohen pinnalle koko pinta-alalle. Lisää kermaa kunnes lohen pinta on suurimmaksi osaksi kerman peitossa (lohi ei kuitenkaan saa uida vuuassa).
Paista uunissa n. 40-60 minuuttia
